Nieuwsberichten

Sluiting van de scholen tot 18 januari 2021

   Bericht van Stichting Oarsprong: De afgelopen weken zijn we opnieuw geconfronteerd met de toename van besmettingen met het coronavirus. Het besluit van het kabinet dat daarom alle scholen in heel Nederland tot maandag 18 januari 2021 moeten sluiten, valt ons zwaar. Het is een ingrijpend besluit voor onze medewerkers, leerlingen en ouders, maar we zien ook dat deze maatregel nodig is om het virus onder controle te krijgen.  Evenals tijdens de eerste golf in maart van dit jaar, organiseren de scholen van Oarsprong, vanaf maandag 4 januari 2021, thuisonderwijs. Onze scholen bieden vanaf woensdag 16 december, tijdens schooltijd, alleen opvang aan die kinderen, waarvan de ouders werken in de zogenaamde cruciale beroepen en die zelf niet in opvang kunnen voorzien. Tijdens de kerstvakantie wordt geen opvang aangeboden. Ouders die opvang nodig hebben, kunnen dat melden bij de directeur van de school van hun kind(eren). 

Aangepast protocol start basisonderwijs

Hierbij een wijziging per 8-5-20  in het protocol opstart basisonderwijs zoals door het RIVM is geadviseerd. Bij het onderdeel Gezondheidsmeting op school is de wijziging te vinden.

Vanaf 11 mei is CBS Alpha weer open!

We zijn blij dat onze school vanaf maandag 11 mei weer open mag. Als is het nog opstarten in fasen, we zijn blij dat we de kinderen weer kunnen ontmoeten. Alle leerlingen hebben bericht gehad wanneer ze op school worden verwacht. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met ons via alpha@pcbotdiel.nl. Team CBS Alpha

Opendag 9 maart 2020

Op 9 maart a.s. is onze jaarlijkse opendag. Bent u nieuwsgierig naar wat er allemaal in het Mienskipsintrum gebeurt?‘s Ochtends¬†stellen we onze groepen open voor belangstellenden.U bent van harte welkom!